11
heinä
2023

Raahen Satama Oy:n toimitusjohtajan vaihdos ja uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi

Raahen Satama Oy:n toimitusjohtajan vaihdos ja uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi


Raahen Satama Oy:n nykyinen toimitusjohtaja on irtisanoutunut tehtävästään. Hän jatkaa vielä toimessaan syyskuun loppuun saakka.

Yhtiön hallitus tekee parhaansa uuden pätevän toimitusjohtajan valitsemiseksi ja varmistaakseen siirtymän sujuvuuden. Rekrytointiprosessi on käynnistynyt, ja pyrimme löytämään sopivan ehdokkaan mahdollisimman pian, ottaen kuitenkin huomioon huolellisen valintaprosessin tarpeen.

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että hallitus on nimittänyt vt. toimitusjohtajaksi Anne Träffin. Anne on toiminut Raahen Satama Oy:ssä useiden vuosien ajan, joista viimeisen vuoden ajan toimistopäällikkönä ja omaa vankkaa kokemusta satama-alalta. Hänen vahva osaamisensa ja ammattitaitonsa tekevät hänestä erinomaisen valinnan tässä tehtävässä. Hänen tehtävänään on varmistaa jatkuvuus ja sujuva siirtymävaihe uuden toimitusjohtajan valintaan asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan, Pirkko Valtaseen. Hänelle osoitetut kysymykset voi lähettää osoitteeseen pirkko.valtanen@raahe.fi tai soittamalla numeroon 040 305 3233.
Lisätietoja ja päivityksiä rekrytointiprosessista saat seuraamalla yhtiön verkkosivuja osoitteessa www.raahensatama.fi

Ystävällisin terveisin,

Raahen Satama Oy
Pirkko Valtanen, hallituksen puheenjohtaja

Tiedustelut:
Pirkko Valtanen
Hallituksen puheenjohtaja
pirkko.valtanen@raahe.fi
040 305 3233

Jaa tämä sivu: