14
syys
2017
Raahen Satama Oy on tilannut Best-Hall Oy:ltä uuden varaston, jonka pinta-ala on noin 4100m2. Uudella varastolla korvataan kaksi vanhaa ja pientä varastoa Lapaluodon satamanosassa. Varaston pituus on 81,3 metriä ja leveys 50,0 metriä ja varastoon tulee isot 13 *10 metrin kokoiset nosto-ovet.
10
huhti
2017
Raaheen on perustettu uusi ahtausliike Hooli Stevedoring Oy, joka hoitaa huhtikuun alusta alkaen lastinkäsittelyä ja varastointia sekä konttihallia Lapaluodossa. Yhtiön toimitusjohtaja Ari Hooli kertoo, että uuden yhtiön tavoitteena on yhdessä Raahen Satama Oy:n kanssa kasvattaa Lapaluodon tavaraliikennettä. Yhtiön palveluksessa on kokeneita ahtaajia ja toimihenkilöitä. 
10
huhti
2017
Oleskelusta ja liikkumisesta satama-alueilla säädetään muun muassa Poliisilaissa sekä satamatoimintaan liittyvissä asetuksissa ja määräyksissä. Valvottu liikkuminen on tarpeen henkilöturvallisuuden kannalta, sillä satamassa liikennöi raskaita koneita. Raahen satamaan rakennettiin viime vuonna uutta aitaa ja nyt myös kulunvalvontaa on tehostettu.
10
huhti
2017
10
huhti
2017
23
maalis
2017
Port of Raahe Ltd. is a partner in the EU co-funded project called Bothnia Bulk. The project upgrades the existing maritime link between the ports of Luleå, Oxelösund and Raahe in the northern Baltic Sea to further comply with the environmental regulations. The main objective is to have an energy-efficient, low-emission supply of dry bulk cargo available year-round in the peripheral region and to increase efficiency and reduce overall logistics costs.